doelen formuleren

Doelen formuleren

Zo zet je concreet een stip op de horizon waar je bewust naartoe kunt bewegen.

Heb jij helder voor ogen waarom je jouw project of programma uitvoert? Ben jij gericht ergens naar toe aan het bewegen en leidt dit pad naar een duidelijk eindpunt? Als jij met jouw activiteiten bewust ergens naartoe wilt bewegen, zorg dan dat je heldere doelen formuleert. Want door het formuleren van doelen werk je weloverwogen aan resultaten die voor jou belangrijk zijn. Wij kunnen je hierbij helpen.

Waarom doelen stellen?

Een doel is een gewenste situatie die je wilt bereiken. Het is een stip op de horizon waar je gericht naar toe kunt bewegen. Om te weten of je op de goede weg zit en of je de goede dingen doet is het van belang om deze stip op de horizon concreet geformuleerd te hebben. Is het doel niet helder, dan weet je niet of je het juiste pad bewandeld en de voor jouw relevante resultaten bereikt.

Het resultaat van het formuleren van doelen

Op basis van jouw uitgangspunten helpen we je bij het formuleren van doelen. In één of meerdere interactieve sessies gaan we samen aan de slag met het stellen van doelen en het prioriteren van deze doelen. Samen kijken we naar wat jouw organisatie nu echt wil bereiken en hoe we dit concreet, ondubbelzinnig en duidelijk kunnen formuleren. Met onze kennis en praktische suggesties heb jij voortaan een concrete stip op de horizon, waardoor je jouw activiteiten effectiever en efficiënter in kunt richten.

Voorbeelden van Doelen formuleren bij opdrachtgevers:

 

Meer informatie?

Wil jij je doelen concreet formuleren en daarmee een stip op de horizon zetten waar je weloverwogen naartoe kunt bewegen? Neem dan contact met me op!

Lees meer: