Hulp met onderzoek tijdens je studie 

Het doen van je (afstudeer)onderzoek wordt een stuk makkelijk met dit e-boek!

Van het schrijven van je hypothese tot de dataverzameling en de analyse, alles wordt duidelijk uitgelegd. Je wordt stap voor stap meegenomen in het doen van je (afstudeer)onderzoek. Een e-boek waar je makkelijk door bladert naar het juiste onderwerp. Bij de verschillende onderwerpen zitten voorbeelden, schema’s en een duidelijke uitleg. Het wordt een e-boek waar je makkelijk mee aan de slag kunt gaan, zonder dat je lappen tekst moet lezen.

Speciale prijs

Tijdens de voorverkoop kun je het e-book voor een speciale prijs van €15 kopen. Je ontvangt het e-boek dan voordat het in de reguliere verkoop gaat (voor een prijs van € 25). Je ontvangt het e-boek dus als één van de eersten. Dit aanbod geldt tot 18 juli.

Wanneer ontvang ik het e-boek?

Deze zomer gaan we het e-book schrijven en vormgeven. Doordat we veel onderwerpen willen behandelen en op een dusdanige manier willen vormgeven zijn we daar wel een tijd mee bezig. Ons streven is om het e-boek begin september uit te geven voor €25 koop dus op tijd voor de speciale prijs van €15. 

 

Feedback

Wanneer je het e-boek aanschaft kan het zijn dat we je contacteren om feedback te geven op het e-boek. Deze feedback hebben we nodig, zodat we weten of alles goed werkt en alles duidelijk is.