Wil jij het meest optimale halen uit een onderzoek dat je zelf uitvoert? Of wil je dat je  stagiair met gedegen onderzoeksresultaten komt? Zorg dan voor een goede, professionele begeleiding. Zo houd je zelf het heft in handen, vergaar je concrete kennis voor de toekomst, en vergroot je de meerwaarde van je stagiair. Het resultaat blijft hetzelfde: een solide onderzoek met resultaten  waarmee je daadwerkelijk verder kunt.

Coaching: hoe werkt dat?
Aan de hand van de verschillende stappen van je onderzoek kijken we samen waar de begeleidingsbehoefte uit bestaat. Zo krijg jij –of je stagiaire- bij elke stap de hulp en begeleiding die je nodig hebt. En loop je tijdens het onderzoek tegen problemen aan, dan kunnen we die samen tackelen. Natuurlijk hebben we een aantal een-op-een begeleidingsgesprekken, maar daarnaast kun je tijdens je onderzoek altijd bellen of mailen als je vragen hebt of vastloopt.

Het resultaat van coaching
Je wordt tijdens het hele onderzoek begeleid door een professionele onderzoeker. Iemand met een enorme kennis en ervaring, die ze graag met je deelt. Iemand die je begeleidt in het proces en je praktische tips geeft. Iemand die weet waar de valkuilen zitten en je daarop attendeert, zodat jij uiteindelijk heel efficiënt een gedegen onderzoek mét resultaat oplevert.

Coaching is maatwerk
Het spreekt voor zich dat coaching altijd om maatwerk vraagt. Om te zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten, leggen we het volgende van tevoren vast:

  • het doel van de coaching;
  • de duur van het coachingstraject;
  • het aantal coachingsgesprekken.


Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van coaching bij onderzoek? Neem contact op, dan maken we een (vrijblijvende) afspraak.

 

Referentie

Esther van der Lugt

‘Claudia is een effectieve coach, die je de vrijheid geeft voor initiatief en je zelf laat zoeken naar oplossingen. Hierdoor krijg je het vertrouwen om net dat stapje extra te zetten dat nodig is om alles uit je persoonlijke leerproces te halen.’