Zelf leren impact meten

In mijn blogs geef ik regelmatig tips over allerlei aspecten van onderzoek doen. Hier kun je veel van leren? Maar wil je het echt helemaal zelf leren doen, dan is een cursus gemakkelijker en vollediger. Ik ben een digitaal cursusaanbod aan het ontwikkelen: zelf impact leren meten. Om deze digitale cursus zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij wensen en behoeften van toekomstige cursisten heb ik een korte vragenlijst opgesteld.

Als onderzoeker onderzoek ik natuurlijk ook voor mezelf. Om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen op basis van feiten in plaats van vermoedens en onderbuikgevoelens.

Ben jij een professional die wil weten of wat je doet, werkt?
Wil jij zelf leren impact te meten?

Dan wil ik van jou leren weten wat je daarvoor nodig hebt en vul deze vragenlijst in (5 min). Als beloning krijg je korting op deze cursus.

Lees meer: