Vacature

Gezocht: Senior onderzoeker

Wie zijn wij?

Onderzoeksbureau Claudia de Graauw lost sinds 2010 vragen op over het bereik van ideële doelstellingen. We meten effecten van educatieve projecten, effecten van overheidsbeleid en andere programma’s, zoals participatieprojecten. Daarnaast hebben we een workshops- en trainingsaanbod om professionals zelf (beter) te leren evalueren.

Met een klein, gevarieerd team voeren we praktische onderzoeken uit, waarmee onze opdrachtgevers hun werk beter uit kunnen voeren. We inventariseren samen mogelijkheden, bediscussiëren wat de beste oplossing is, beslissen en voeren het onderzoek aansluitend uit. Hierdoor houden we een breed perspectief en tempo in ons werk.


Wie ben jij?

Je hebt inmiddels de balans gevonden tussen het leveren van goede kwaliteit en wat praktisch haalbaar is. Je houdt van afwisseling in inhoud en werkzaamheden. Je draagt suggesties en oplossingen voor problemen aan. Je kunt beargumenteren wat een goede keuze is. Je werkt gedetailleerd, maar verliest jezelf niet in details. Je hebt totaaloverzicht en begrijpt wat de consequenties zijn van veranderingen. Je gebruikt nieuwe inzichten om je plan indien nodig aan te passen.

Je denkt schematisch en in processen. Je bent analytisch sterk, zowel op kwantitatief als op kwalitatief gebied. Je kunt omgaan met feedback en geeft ook feedback aan je collega’s, zodat we ons werk en werkwijze steeds verbeteren. Je bent ontspannen, vrolijk en hebt gevoel voor humor. Je vindt het leuk om in een klein team te werken. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als onderzoeker.

 

Wat ga je doen?

Je werkt aan verschillende projecten, zelfstandig maar ook met collega’s. Je bent verantwoordelijk voor verschillende onderzoeken: je hebt overzicht, je houdt contact met de betrokken partijen, je zorgt ervoor dat afspraken gehaald worden, je levert kwaliteit en blijft natuurlijk binnen budget. Je doet zowel de projectleiding als de uitvoering (samen met collega’s), zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Verder schrijf je mee aan blogs en nieuwsbrieven die regelmatig gepubliceerd worden. We werken vanuit een kantoor in Rijen (en vanuit huis).

 

Wat zoeken we?

Je bent

·         Pro-actief

·         Van nature leergierig

·         Ambitieus

·         Een beetje eigenwijs

·         Communicatief vaardig

·         Praktisch

·         Doet graag nieuwe dingen

·         Nieuwsgierig

·         Nauwkeurig

·         Analytisch sterk

·         Inventief

·         Planmatig

·         Flexibel

·         Zelfstandig

·         Open en direct in communicatie

 

Interesse?

Mail je cv plus motivatie naar info@claudiadegraauw.nl. Met vragen kun je bellen naar 06 4288 7729.

De eerste gesprekken voeren we in december 2021.