Studiedag 15 onderzoeksmethoden

Vrijdag 20 maart wordt er een live dag rondom 15 onderzoeksmethoden georganiseerd.

Wat gaan we doen

Tijdens deze dag gaan we nog dieper in op de diverse onderzoeksmethoden. Aan de hand van casussen wil ik jullie meenemen in het proces om een juiste onderzoeksmethode te kiezen. Ik vertel over niet voor de hand liggende opties en wat daar de voor- en nadelen van zijn.

Praktische informatie

De studiedag vindt plaats Rijen in het Crown Business Plaza Aeroparc. Dit is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid. De inloop is vanaf 9.30 uur met een kopje koffie. We starten om 10.00 uur en ik zorg voor een heerlijke lunch. Om 16.00 uur is de dag afgelopen.

Kosten

De dag zal €165 kosten voor deelnemers die de online cursus nog niet hebben aangeschaft. Na deelname aan de studiedag krijg je toegang tot de online cursus. Deelnemers die de cursus  onderzoeksmethoden hebben aangeschaft krijgen een korting van 10% en betalen €148,50.

Aanmelden

Wil je graag aanwezig zijn bij deze interessante studiedag over de onderzoeksmethoden meld je aan via onderstaande knop. Na je aanmelding krijg je via de mail een bevestiging met een aantal vragen.