Wacht, je bent nog niet klaar. Met de aankoop van de 15 onderzoeksmethoden beschik je over meer manieren om voldoende en betrouwbare data te verzamelen, maar data verzamelen is slechts een onderdeel van je onderzoek.

Wil je blijven professionaliseren? Wil je weten wat je bereikt en hoe je dat kunt verbeteren? Doe regelmatig een onderzoek. Verbeter je onderzoeksskills door de online cursus ‘Meer inzicht door zelf te meten’ te volgen.

Martine Verstraete
Martine VerstraeteSpecialist museumeducatie bij Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid
Lees verder
Claudia is goed in staat om enthousiasme en vakmanschap over te brengen voor droge materie. Ik kreeg echt zin in excelbestanden en dat terwijl ik dat al jaren probeer te ontwijken
Iris Daalder
Iris DaalderBeleidsmedewerker bij NAPK
Lees verder
Ik heb meer inzichten gekregen over het opstellen van een onderzoeksvraagstuk en ik heb praktische tips & checklists gekregen om na te lopen tijdens het proces.Ik krijg nu echt zin om er mee aan de slag te gaan. Super bedankt!
Previous
Next

Na deze cursus kun jij:

Christine Gündisch
Christine GündischOnline communicatie en marketing bij Museon
Lees verder
Ik heb deelgenomen aan Claudia’s cursus "meer inzicht door zelf te meten'. Claudia had een afwisselend, leerzaam en inspirerend programma samengesteld en de sfeer in de workshop was erg prettig. Claudia is niet alleen een professionele coach maar ook een fijn iemand om mee samen te werken. Ze luistert goed, is oplossingsgericht en heeft vooral ook de nodige portie humor!
Alexandra Mispelblom Beijer
Alexandra Mispelblom BeijerBeleidsadviseur kwaliteit & toezicht bij de Politie
Lees verder
De cursus voldeed beslist aan mijn verwachtingen. Er was alle ruimte om aan de hand van een eigen casus de verschillende fases van een evaluatieonderzoek te bespreken en met onderdelen te oefenen. Claudia heeft een prettige, laagdrempelige manier van begeleiden waardoor een plezierige leer – en werksfeer ontstond. De besproken leerstof geeft in combinatie met het uitgereikte materiaal concrete handvatten om in de praktijk mee aan de slag te kunnen.
Previous
Next

Tijdelijk aanbod

online cursus Meer inzicht door zelf te meten
2979
2681
  • Toegang tot de digitale cursus, bestaande uit 10 modules
  • 10 online coachingssessies waarin ik je persoonlijk help
Populair
Liesbeth van Hees
Liesbeth van HeesHoofd Educatie bij Science Centre Delft
Lees verder
Ik heb er erg veel van geleerd en weet nu veel beter hoe je het beste abstracte dingen meetbaar kan maken.
Anoniem
AnoniemBeleidsadviseur bij de gemeente Rotterdam
Lees verder
“Ik heb bijzonder veel nuttige tips gehad die ik ongetwijfeld ga toepassen. De cursus was lekker praktisch. Ik ga bij mijn leidinggevende aangeven dat ik ‘onderzoek’ een interessant onderwerp vind om mij mee bezig te houden.
Hansjorg Ahrens
Hansjorg AhrensProjectleider educatieve ontwikkeling bij Naturalis
Lees verder
Ik begon eigenlijk op nul. Want wat wist ik nou helemaal van onderzoek doen? Ik liet me onderdompelen in de nieuwe wereld. Tijdens de cursus ''Meer inzicht door zelf te meten'' wist Claudia haar enthousiasme voor evaluatieonderzoek op mij over te brengen. Nu weet ik wat de belangrijkste kwalitatieve en kwantitatieve technieken zijn en welke goed bij mij passen. Claudia liet me nadenken over hoe ik het juiste kies en hoe ik dit toepasbaar kan maken voor mijn educatieve projecten bij Naturalis. De cursus was een prettige mix van theorie en praktijk. Claudia vertelt in gewone mensentaal en maakt het abstracte tastbaar met klinkende praktijkvoorbeelden.
Anoniem
AnoniemBeleidsmedewerker bij de gemeente Rotterdam
Lees verder
Ik kan nu kritischer en meer beslagen ten ijs komen. Ik wilde graag een eenvoudig handvat. Dat heb ik nu met het bijgeleverde boekje. Leuke, inspirerende cursus!
Previous
Next