Over Ons

Méér bereiken met dezelfde energie en middelen

Claudia’s hart ligt bij onderzoek, dat wordt al snel duidelijk. ‘Onderzoeken is leuk, omdat je ongeremd nieuwsgierig kunt zijn, vragen mag stellen en dingen mag ontdekken. En bovendien helpen we daarmee organisaties en overheden hun doelen beter te bereiken. Zo bereiken ze meer met dezelfde energie en middelen.’ Haar werkwijze is daarbij heel persoonlijk; ieder onderzoek vraagt tenslotte om maatwerk. Samen met de klant formuleert ze doelen, die ze vervolgens ook realiseert. Daarbij is ze volkomen transparant en deelt ze graag haar kennis en ervaring met anderen.

Ga jij je doelen bereiken dit jaar? Claudia de Graauw kan het je met zekerheid vertellen. Als geen ander weet zij door middel van effectmetingen, evaluaties en monitoring objectief in kaart te brengen wat projecten, programma’s en beleidslijnen daadwerkelijk opleveren of op gaan leveren. Na een gedegen, passend onderzoek krijg je alle relevante informatie overzichtelijk en praktisch aangeboden. Zo heb jij een handzaam document waarmee je daadwerkelijk stappen kunt zetten naar de toekomst.

Doelgericht, praktisch en efficiënt

Claudia heeft effectmetingen uitgevoerd binnen de meest uiteenlopende sectoren. Zo heeft ze veel praktijkervaring met verschillende onderzoeksmethoden, kreeg ze inzicht in doelbereik en ontwikkelde ze een brede visie. Hierdoor kan ze actief meedenken met haar klanten en gerichte oplossingsrichtingen aandragen. Claudia kiest daarbij altijd voor de praktische insteek: je moet wel écht wat kunnen met de onderzoeksresultaten. Door die concrete en uiterst efficiënte aanpak, blijft het bovendien heel betaalbaar om Claudia de Graauw in te schakelen.

Het team van Claudia de Graauw

Claudia werkt niet alleen. Ze wordt op allerlei vlakken ondersteund door een team met wie zij de onderzoeken samen uitvoert. Een team met professionals met passie voor hun vak. 

 

Claude de Graauw

Claudia de Graauw

Senior onderzoeker
Claudia de Graauw heeft nadat zij bij verschillende onderzoeksbureaus en interne onderzoeksteams heeft gewerkt, haar eigen onderzoeksbureau opgericht. Met dit bureau richt ze zich met name op het meten van effecten. Ze helpt organisaties hun doelen te formuleren en inzichtelijk te maken of het beleid, de projecten die ze uitvoeren bijdragen aan het bereik van dit doel.
Hebe Illing 180×180

Hebe Illing

Data analist en en data visualisator
Hebe is bedreven in business intelligence, data visualisatie en Excel. Met haar kennis en vaardigheden helpt ze bij kwantitatieve aspecten van de onderzoeken. Hebe is accuraat, ondernemend, communicatief vaardig, concreet en vindingrijk. Ze zorgt voor data-analyses, visualisaties in rapporten, maar ook voor factsheets om onderzoeksresultaten overzichtelijk en toegankelijk te maken.
Marly Wierckx s

Marly Wierckx-Rijnders

Senior onderzoeker en data-analist
Marly is ervaren en gedreven kwantitatief marktonderzoeker en data-analist. Ze helpt en geeft advies bij kwantitatieve projecten. Marly is specialist op het gebied van marketing intelligence: het vertalen van (klant)informatie naar bruikbare bedrijfsmatige inzichten, op basis van data. Ze is ondernemend, klantgericht, accuraat en analytisch, maar ook doordacht, eerlijk, kwaliteitsgericht en praktisch.
Karin Voermans

Karien Voermans

Medior onderzoeker
Karien haar nieuwsgierigheid bracht haar bij Claudia. Na haar studie Culturele Maatschappelijke Vorming is ze bij verschillende gezelschappen gaan werken. Daar heeft ze een flinke dosis ervaring opgedaan met het organiseren van complexe activiteiten. Een uitdaging neemt ze dan ook graag aan. Karien ondersteunt Claudia bij zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeken
wendy

Wendy Risseeuw

Ondersteuning en data visualisator
Wendy ondersteunt Claudia op allerlei vlakken. Van het doen van de administratie tot het meedenken over funnels. Tevens helpt Wendy bij kwantitatieve analyses in excel. Ze maakt daarbij data visualisaties en dashboards. Wendy is flexibel, denkt graag mee in oplossingen en is nog steeds leergierig.

VOORBEELD PROJECTEN

Updates en praktische tips

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten en onderzoeken van Claudia de Graauw en praktische tips ontvangen die je onderzoek in goede banen leiden? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Ook via de bedrijfspagina op LinkedIn blijf je geïnformeerd.

Klanten waar wij voor werken: