E-Book: TomTom voor onderzoek

HomeE-Book: TomTom voor onderzoek
12 februari 2013

Ik deel graag mijn kennis over monitoring zodat jij voor jouw organisatie, programma of project weet hoe je inzicht krijgt in je doelbereik. Daarom heb ik een e-book geschreven: Tom Tom voor onderzoek.

Je kunt het e-book downloaden door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dit doe je door je e-mailadres in onderstaande veld in te voeren. Je wordt dan automatisch naar een pagina geleid waarop je het e-book kunt downloaden.

In het e-book leg ik uit wat monitoring is, waarom het zinvol is om te monitoren en wat er allemaal komt kijken. De volgende onderwerpen komen aanbod:

  • Wat is monitoren?
  • Waarom monitoren?
  • Waarom moet je doelen stellen en hoe doe je dat?
  • Hoe vertaal je doelen naar indicatoren
  • Manieren om te monitoren/onderzoeken
  • Tips voor onderzoek

Download GRATIS TomTom voor onderzoek en ontvang iedere 4 weken tips en artikelen over effectmeting en doelbereik
[mc4wp_form]

Vanaf nu kun je ook mijn eerste e-book rechtstreeks (en gratis) downloaden via onderstaande link. De download start automatisch:

e-book Wegwijs in onderzoek

 

 

 

Gerelateerde blogs

20 september 2022
Inventarisatie-onderzoek: wat is het en wanneer zet je het in?

Bij iedere onderzoeksvraag hoort een eigen manier van onderzoeken. Bij de ene onderzoeksvraag is het antwoord het beste te vinden door het doen van kwalitatief onderzoek. Bij de andere vraag past kwantitatief onderzoek juist beter.

Lees meer
16 augustus 2022
Voor- en nadelen van bezoekersprofielen

Regelmatig horen we van culturele organisaties dat ze gebruik maken van bezoekersprofielen. Deze moeten wij dan meenemen in de analyse […]

Lees meer
19 juli 2022
7 tips om EVI in te voeren

In een ander blog hebben we verteld wat EVI inhoudt en wat je er mee kunt doen. Wanneer een penvoerder van Cultuureducatie […]

Lees meer
21 juni 2022
Criteria voor goed onderzoek

In de afgelopen periode hebben we een aantal blogs geschreven over waar goed onderzoek aan moet voldoen. In deze blog […]

Lees meer
Ericssonstraat 2
5121 ML  Rijen
Nederland
Claudia’s hart ligt bij onderzoek. Haar werkwijze is heel persoonlijk; ieder onderzoek vraagt tenslotte om maatwerk. Samen met de klant formuleert ze doelen, die ze vervolgens ook realiseert. Daarbij is ze volkomen transparant en deelt ze graag haar kennis en ervaring met anderen via haar laagdrempelige digitale cursussen en e-books.
© 2022 Claudia de Graauw. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphone